Категорії Інформація
Каси Додати подію
Оксана Муха
15 жовтня 2021

Оксана Муха

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

ЦКД ім. Леоніда Бикова
вул. Шкільна, 9

Про подію

Оксана Муха в Краматорську!

Вперше! 15 жовтня 2021 року на сцені ЦКД ім. Л. Бикова неперевершена Оксана Муха дасть свій сольний концерт з програмою "Найгарніші пісні України" в Краматорську! Підопічна зоряного наставника Дана Балана на телепроекті "Голос країни" успішно пройшла всі етапи 9-го сезону і вирвала перемогу виключно з україномовною піснею. Так що кому як не цій чудовій виконавиці - "душі української пісні", як влучно підмітив наставник з Молдови - підвладні всі її таємниці. Кому як не співачці, яку прозвали другий Квіткою Цісик, довірити розкрити всю її чарівність і самобутність.

Тур "Найгарніші пісні України"

Подібність Оксани до  американської зірки XX століття з українським корінням публіка помітила до участі співачки у відомому телепроекті - на I міжнародному конкурсі ім. Квітки Цісик українська виконавиця отримала Гран-прі фестивалю. «Квітка Цісик повернулася до нас голосом Оксани Мухи», - підмітила народна артистка і Герой України Ніна Матвієнко про юну артистку. Це не дивно, адже музика Квітки супроводжувала Оксану Муху на всіх етапах її становлення на творчому шляху. Частина пісень саме з її репертуару була обрана зіркою для пам'ятних виступів на "Голосі".

Щоб потрапити на концерт Оксани Мухи "Найгарніші пісні України" в Краматорську, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Безліч не менш чудових концертів в афіші Краматорська завжди чекають вас на сайті Контрамарка.

Де насолодитися красою української пісні в Краматорську? На сольному концерті Оксани Мухи!

  1. Унікальна виконавиця
  2. Дуже хвилюючий репертуар
  3. Долучитися до рідної пісні
  • Тур присвячується Дню захисника України.
  • Організатор концертів - компанія BIGSHOW Agency.
  • Партнер туру - ювелірна мережа «Камея».
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код