Категорії Інформація
Каси Додати подію
Онлайн концерт: Подорож романтичною Європою. Шуберт, Паганіні, Дворжак, Шенберг. Камерна музика
06 грудня 2021

Онлайн концерт: Подорож романтичною Європою. Шуберт, Паганіні, Дворжак, Шенберг. Камерна музика

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ОНЛАЙН»

Онлайн-трансляція

Про подію

Онлайн концерт: Подорож романтичною Європою. Шуберт, Паганіні, Дворжак, Шенберг. Камерна музика

6 грудня відбудеться проєкт із назвою «Подорож романтичною Європою», де звучатиме музика класиків ХІХ та ХХ століть – Нікколо Паганіні, Франца Шуберта, Антоніна Дворжака та Арнольда Шенберга.

Що може бути краще за подорожі, особливо музичні? Цього вечора оркестранти Національної опери України, які будуть солістами, подарують особливий «маршрут» творами камерної музики – від Паганіні до Шенберга. Таким чином, музиканти представлять всю епоху романтизму – від раннього до пізнього періодів. Подорожуючи разом із артистами, можна буде відчути особливості музики різних композиторських «шкіл» Європи, а саме – Італії, Австрії та Чехії.

Солістами виступлять скрипалі Тетяна Койчуренко, Назарій Барвінський, альтистка Поліна Круглова, віолончелістка Ірина Сидоренко, контрабасист Андрій Мельник, арфістка Олена Боженко, піаністка Ліана Косовіч, кларнетист Олег Мороз, фаготист Олександр Саєнко, валторніст Дмитро Мітченко.

Подаруйте собі насолоду подорожі музикою ХІХ та початку ХХ століть!

Програма концерту:

А. Дворжак. Фортепіанний квінтет ля мажор, тв. 81

А. Шенберг. Ноктюрн для скрики, арфи і струнних

Н. Паганіні. Варіації на тему з опери «Мойсей в Єгипті» Дж. Россіні (у перекладенні для контрабаса і струнного квінтету)

Ф. Шуберт. Октет фа мажор, D. 803

Під час концерту відбудеться онлайн трансляція наживо.

Насолоджуйтесь вишуканою класикою у неперевершеному виконанні та приєднуйтесь до онлайн трансляції концерту із Колонного залу імені Миколи Лисенка наживо 6 грудня. Початок о 19:00.

Про доступ до онлайн трансляцій концертів.

Щоб слухати вишукану класику та улюблених виконавців наживо під час онлайн трансляцій концертів у Колонному залі імені Миколи Лисенка потрібно:

1. Оплатити доступ до онлайн трансляції.

2. Отримати електронний лист із персональним лінком на платформу перегляду.

3. Якщо ви не отримали лист із персональним лінком, перевірте папку «Спам». У разі неотримання листа, напишіть повідомлення на адресу технічної підтримки: [email protected].

4. Мати мережу Інтернет, щоб дивитися концерт наживо.

5. Якщо відбулася зупинка сигналу із платформи, оновіть, будь ласка, лінк у браузері Інтернет доступу. Також не забувайте натискати ліворуч трикутник Play для відтворення трансляції.

6. Якщо все ж таки виникли технічні проблеми, напишіть повідомлення на електронну пошту підтримки трансляції – [email protected], вказавши електронну адресу, на яку Ви отримали квиток доступу до онлайн трансляції концерту.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код